Tjänster & upplevelserProva något nytt och spännande  och välgörande!

Personalshopping: Shoppingrunda på stan! Det händer oss alla! – Vi fastnar i ett mönster av att välja samma sorters ”kläder” om & om igen. Till slut har vi samma kofta eller tröja & allt ser likadant ut samtidigt som vi konstant förändras. Vill du klä dig bättre, se snyggare ut & hitta den rätta stilen för dig? 


Pris: 595 :- per 30 min/  (minimum 2h)Istil.se

info@istil.se

YOUR Life Your Rules.Vi tror på en balans mellan yttre skönhet och inre hälsa.

ABOUT ME


Mitt namn är Danijel och jag är en person med stora drömmar, mål & ambitioner. Som person är jag väldigt energisk, ärlig, självsäker & älskar att ställas inför nya utmaningar

I hjärtat av Linnéstaden, där trendiga butiker och restauranger möter den vackra Slottsskogens natur, hittar du en unik och mysig  oas på Nordhemsgatan  67 i Göteborg. Mandorla StilSPA
info@mandorla.se

Perfekt Sminkning / Styling Känn dig snyggast! – Perfekt för fredag eller lördags kvällen!! Samtidigt som jag kommer att framhäva dina bästa drag så kommer jag att ge dig möjlighet att uttrycka ditt sanna,snygga & sexiga jag! Få en perfekt sminkning som

kommer att hålla dig hela dagen & hela kvällen. Boka tid samma dag som festligheterna eller varför inte ett hela tjej gänget! — Ring bara så kommer jag!


Pris från: 990 kr /h Make-up utbildningNu har du chansen att bli sminkad, få massor utav smink-råd & lära dig bättre smink! Jag kommer att under sminkkursen se till att ta fram dina bästa drag & visar vilka färger, tekniker & produkter som kan användas för att återupprepa magin hemma framför badrumsspegeln. Sminkkursen kan hållas enskilt eller i grupper av två till fem vänner.


1495:- /h


(Erbjudande : 2 personer 990kr /person)Microblading: 3D Kosmetisk semi permanent bryn-tatuering:


Snygga bryn i 15 månader med Permanent Makeup / #Kosmetisktatuering

Detta är en process & 3 - 4 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum rekommenderar för bästa och mest långvarig resultat.


Första besöket tar ca 80 min och kostar 1995kr. -- Därefter kostar det 990 kr per återbesök. Om du har fet eller oljig hy så behöver du en extra gång. Därför bjuder jag dig på ett fjärde återbesök.


Lash Lift - Vackert böjda & svarta fransar i 8 veckor? Permanent böjning av fransar 70 min , 


Permanent ögonfrans böjning är när fransarna böjs uppåt. Detta gör en synlig skillnad för allas fransar oavsett dess längd. Böjningen håller upp till 10 veckor.


Pris: 899 kr (inkl färg av fransar)

Fillerbehandling: 1,1 ml Revolax Deep inkl bedövning."VOLYM i Läppar, haka, käkar, kindben. inkl återbesök. 


Att bygga volym & skapa symmetri med hjälp av #fillers är idag både accepterat & vanligt. Man tillför fukt med HA som skapar volym i det önskade området. HA finns redan naturligt i kroppen men är inte permanent. Genom att tillföra lite extra HA kan man förebygga ålderstecken med synliga resultat direkt efter första behandlingen. Om man önskar förstärka sina ansiktsdrag och förstärka sitt hakparti kan man göra det med denna behandling. Med Revolax filler kan vi nu skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka. Genom att tillägga volym i sin haka kan man också se smalare ut, kvinnligare eller manligare vilken dem flest önskar.


Pris 1999 kr 

Mandorla Stil|SPA, Nordhemsgatan 65 -67, 413 09, Gothenburg, Sweden.

+46 739864888

Copyright @ www.mandorla.se All Rights Reserved