About

Istil.se

info@istil.se

Personal shopping

Allt börjar med en bra stil

 

Hur kan vi hjälpa dig?

 

Vill du hitta den perfekta outfiten? Eller är du ute efter att hitta en helt ny garderob?

 

Oavsett om du behöver hjälp att hitta de perfekta byxorna, söker efter lite förändring eller helt enkelt vill hitta stilen som speglar din personlighet eller image på bästa sätt -- så erbjuder vi inovativa tjänster som bygger på erfarenhet, ärlighet & passion.

 

Vi sparar dig pengar genom att visa dig runt i affärer som passar din budget samtidigt som du får en trevlig & lärorik shopping upplevelse.

info@mandorla.se

0739 864 888

 

Vi erbjuder även LashLift

Prova #Lashlift permanent ögonfransböjning och låt dina egna fransar stråle!

 

Process: Man böjer fransarna upp med hjälp av tre små "magiska" permanetvetskor och behandlingen targrellan 60-70 minuter. Resultatet, vackert, naturligt böjda fransat och håller upp till 4-7 veckor beroende på dina fransars växtcykel. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 5-6:e vecka.

 

RESULTAT:

- Franslyft/ böjning

- Perfect inför sol och bad- semester.

- Spara tid utan maskara.

Pris 899 kr

 

Vi erbjuder även Ansiktsbehandling från 595kr

Vi erbjuder dessutom en unik ansiktsbehandling som vi skräddarsyr just efter din huds behov. Omfattar: rengöring, djuprengöring, porrengöring, ansiktsmassage, svalkande mask samt avslutande serum och hudkräm. inkl Hårbottenmassage

Produkter som används: Gilda Cosmetic, LR, Kiehl´s och Kanu Nature.

30 minuter: 495 kr

40 minuter: 595 kr

 

Vi erbjuder även Form & färg av bryn + färg av fransar från 395kr

Genom färgning av ögonbryn eller ögonfransar framhäver man hela sitt ansikte och framförallt sin blick. Man ser yngre och piggare ut på bara några minuter. Färgen varar i fyra till sex veckor.

Genom formning av ögonbrynen öppnar man upp blicken, ramar in ögat och skapar en intensiv look som framhäver hela ansiktet.

Färg & form av bryn Pris: 395 kr

Endast form av bryn Pris: 295 kr

Endast färg av bryn Pris: 199kr

Endast färg av fransar Pris: 199kr

Paketpris: Färg och form av bryn + fransar: 495kr

Tillägg: 99 kr

Fotmassage

Ansiktsmask inkl. hårbottenmassage

Massage av axlar, nacke, skulderblad

Mejla oss idag! Info@mandorla.se

 

 

 

Mitt i Linnéstaden, där trendiga butiker och restauranger möter Slottsskogens natur, hittar du Mandorla Stil & SPA – en unik och mysig oas på Nordhemsgatan 65 och 67 i Göteborg.

Mandorla har sedan 2009 varit känt för sin Jademassage, en massagebehandling med 50-70 grader varma lavastenar. Vi är även omtyckta för våra unika massagepaket och kombinationer av olika typer av massagebehandlingar. En av våra populäraste behandlingar är unik kombo massage villket är en välgörande och prisvärd kombination av Jademassage och djupgående eller klassisk ryggmassage, en behandling som gör underverk även för de stelaste av ryggar.

Prova något nytt och spännande – och framförallt välgörande!

Mandorla Stil|SPA, Nordhemsgatan 65 -67, 413 09, Gothenburg, Sweden.

+46 739864888

Copyright @ www.mandorla.se All Rights Reserved