Fransar, Bryn, Smink

 

 

Process: Man böjer fransarna upp med hjälp av tre små "magiska" permanetvetskor och behandlingen targrellan 60-70 minuter. Resultatet, vackert, naturligt böjda fransat och håller upp till 6-8 veckor beroende på dina fransars växtcykel. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen en gång i kvartalet.

RESULTAT:

- Franslyft/ böjning

- Perfect infö r sol och bad- semester.

- Spara tid utan maskara.

Pris 1295 kr

Mejla oss idag! Info@mandorla.se

 

 

 

Mitt i Linnéstaden, där trendiga butiker och restauranger möter Slottsskogens natur, hittar du Mandorla Stil & SPA – en unik och mysig oas på Nordhemsgatan 65 och 67 i Göteborg.

Mandorla har sedan 2009 varit känt för sin Jademassage, en massagebehandling med 50-70 grader varma lavastenar. Vi är även omtyckta för våra unika massagepaket och kombinationer av olika typer av massagebehandlingar. En av våra populäraste behandlingar är unik kombo massage villket är en välgörande och prisvärd kombination av Jademassage och djupgående eller klassisk ryggmassage, en behandling som gör underverk även för de stelaste av ryggar.

Prova något nytt och spännande – och framförallt välgörande!

Vi erbjuder även Populära #LashLift

Prova #Lashlift permanent ögonfransböjning!

Skönhetsbehandling:

Form & färg av bryn + färg av fransar från 899kr

Genom färgning av ögonbryn eller ögonfransar framhäver man hela sitt ansikte och framförallt sin blick. Man ser yngre och piggare ut på bara några minuter. Färgen varar i fyra till sex veckor.

Genom formning av ögonbrynen öppnar man upp blicken, ramar in ögat och skapar en intensiv look som framhäver hela ansiktet.

Enskilda priser:

 

Färg & form av bryn Pris: 595 kr

Endast form av bryn Pris: 495 kr

Endast färg av bryn Pris: 299 kr

Endast färg av fransar Pris: 299 kr

 

Tilägg: 199 kr extra 15 min

 

Ansiktsmask inkl. hårbottenmassage

 

Massage av axlar, nacke, skulderblad

info@mandorla.se

0739 864 888

Mini Makeup-utbildning

60 min 1495 kr

Nu har du chansen att bli snyggt sminkad, få massor av smink-tips & lär dig bättre smink! Under smink-kursen ser stylisten till att ta framhäva dina bästa drag. Få kännedom om vilka färger & produkter som kan användas för att återupprepa magin hemma framför spegeln. Sminkkursen kan hållas enskilt eller i grupper av två till fem personer.

Mandorla Stil|SPA, Nordhemsgatan 65 -67, 413 09, Gothenburg, Sweden.

+46 739864888

Copyright @ www.mandorla.se All Rights Reserved